fact netcord

Εορταστικό Ωράριο Χριστούγεννα 2023

Αγαπητοί Γονείς,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο θα παραμείνει κλειστό από τις 27/12/2023 ως 2/1/2024. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή για αποστολή ισοθερμικής τσάντας με τον εξοπλισμό παρακαλούμε θερμά να μας αποστείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., καταγράφοντας τα στοιχεία σας και το τηλέφωνο επικοινωνίας.

Οι παραδόσεις του βιολογικού υλικού θα πραγματοποιούνται κανονικά ολες τις ημέρες των εορτών στο φυλάκιο του ΙΙΒΕΑΑ από τις 09:00 ως τις 14:00.

 

Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά!!!

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΟΜΦΑΛΟΠΛΑΚΟΥΝΤΙΑΚΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

Αγαπητοί Γονείς,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως κατ’ εφαρμογή της υπ’ αριθμ. πρωτ. Γ2γ/ΓΠ 4198/22.03.2023 Εγκυκλίου του Υπουργείου Υγείας, θα πρέπει πλέον οι γονείς να είναι εξουσιοδοτημένοι από αδειοδοτημένη απο το Υπουργείο Υγείας, τράπεζα ομφαλικού αίματος, ώστε να παραδοθεί το βιολογικό υλικό από τη μαιευτική κλινική.

Για αυτό τον λόγο θα πρέπει η μητέρα να μας αποστείλει υπέυθυνη δήλωση στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. στην οποία να δηλώνει ποιος θα αναλαμβάνει την ευθύνη για την παραλαβή του βιολογικού υλικού από τη μαιευτική κλινική.

Εν συνεχεία το προσωπικό της τράπεζας θα ετοιμάζει την εξουσιοδότηση την οποία μπορείτε να παραλάβετε από τις εγκαταστάσεις μας ή να σας αποσταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα μας έχετε δηλώσει.

Ευχαριστούμε!

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

Αγαπητοί Γονείς,  

Στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, καθώς και τη διαφύλαξη της υγείας του προσωπικού μας, ώστε να σας παρέχουμε χωρίς διακοπή τις υπηρεσίες μας, αποφασίστηκαν τα παρακάτω:  

  1. Η παράδοση της ισοθερμικής τσάντας με το βιολογικό υλικό θα πραγματοποιείται στην είσοδο του ΙΙΒΕΑΑ και συγκεκριμένα στον χώρο όπου βρίσκεται ο φύλακας. Στον συγκεκριμένο χώρο έχει τοποθετηθεί κυτίο, όπου εκεί θα παραδίδετε την ισοθερμική τσάντα και θα αναχωρείτε!!! Για οποιαδήποτε απορία θα έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας στον τηλεφωνικό αριθμό 210-6597697 ή μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..  
  2. Σε περίπτωση παραλαβής ισοθερμικής τσάντας, το υλικό θα το παραλαμβάνετε από τον φύλακα ΜΟΝΟ αν και εφόσον έχετε επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό μας κέντρο ή έχετε συμπληρώσει τις φόρμες διαδικτυακά   Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

Παραλαβή Ισοθερμικής Τσάντας

Αγαπητοί Γονείς,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως λόγω των έκτακτων υγειονομικών συνθηκών η παραλαβή της ισοθερμικής τσάντας με τον απαραίτητο εξοπλισμό, πραγματοποιείται μετά από τηλεφωνική επικοινωνία στον τηλεφωνικό αριθμό 2106597697 ή μετά από αποστολή e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Σε περίπτωση e-mail, σας παρακαλούμε να καταγράφετε το ονοματεπώνυμο σας, το ονοματεπώνυμο του συζύγου σας, τηλέφωνο επικοινωνίας και ώρα που μπορούμε να επικοινωνήσουμε, διεύθυνση κατοικίας, καθώς και αναμενόμενη ημερομηνία τοκετού. Μετά την επικοινωνία ορίζεται ραντεβού για συγκεκριμένη ημέρα και ώρα προσέλευσης, ώστε να παραλάβετε τον εξοπλισμό από το φυλάκιο του ΙΙΒΕΑΑ με επίδειξη της ταυτότητάς σας, ειδάλλως ο εξοπλισμός αποστέλεται με εταιρεία ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

 

ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

Αγαπητοί Γονείς,

Στο πλαίσιο της διαφύλαξης της δημόσιας υγείας και κατόπιν οδηγιών από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ τα επιμορφωτικά σεμινάρια της Ελληνικής Τράπεζας Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος που πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη στις 16:00, μέχρι νεότερης ειδοποίησης.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε μαγνητοσκοπημένα τα επιμορφωτικά σεμινάρια στην ιστοσελίδα:

https://hcbb.bioacademy.gr/index.php?option=com_sppagebuilder&view=page&layout=edit&id=20

Επίσης, μπορείτε να παραλάβετε την ισοθερμική τσάντα κάνοντας αίτηση στην παρακάτω ιστοσελίδα:

https://hcbb.bioacademy.gr/index.php?option=com_users&view=registration&Itemid=110

Για οποιαδήποτε άλλη απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στον τηλεφωνικό αριθμό 210-6597697 ή μέσω e-mail στο info-hcbb@bioacademy.gr

Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

 

Ωράριο Τράπεζας

Δευτέρα έως Παρασκευή
9:00 - 15:00

Ενημέρωση Κοινού

Τηλεφωνική ενημέρωση & Online