Το κόστος επεξεργασίας και 25ετής φύλαξης των Μεσεγχυματικών Κυττάρων για οικογενειακή φύλαξη, ανέρχεται στο ΕΦΑΠΑΞ ποσό των 800 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α 23%). Σε περίπτωση δίδυμης κύησης, το ποσό των 800 Ευρώ καλύπτει και τα δύο τέκνα. Η πληρωμή του ποσού θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέσα σε 10-15 ημέρες από την παράδοση του Ομφαλίου Λώρου στην Ελληνική Τράπεζα Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος.
 
Τρόποι Πληρωμής:
 
  • Με κατάθεση (ολόκληρο το ποσό) στην ALPHA BANK:

Αριθ. Λογαρ.: 120 00 200 201 3761
IBAN: Gr82 0140 1200 12000 200 2013 761

ή
 
  • Στον χώρο της ΙΒΕΤ (Εδράζεται στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών Ακαδημίας Αθηνών, Σωρανού Εφεσίου 4, Παπάγου-Αθήνα) με ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ (έως πέντε (5) άτοκες δόσεις).

!!! Προσοχή για να πληρώσετε με δόσεις πρέπει η κάρτα σας να συμμετέχει στο πρόγραμμα δόσεων. Αλλιώς η πληρωμή σας θα ακυρωθεί ή θα χρεωθεί ολόκληρο το ποσό της συναλλαγής.

Για να δείτε ποίες κάρτες συμμετέχουν πατήστε εδώ.

ή
 
Οδηγίες για την πληρωμή στην ιστοσελίδα:
 
Βήμα 1ο: Επιλέξτε «Εγγραφή για Πληρωμή» (επάνω μέρος της ιστοσελίδας).

Βήμα 2ο: Στην καρτέλα «Εγγραφή για Πληρωμή» συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία και πατήστε το κουμπί «Εγγραφή».

Προσοχή!!!
 
α) Στα πεδία «Ημ/νία Γέννησης Μητέρας» και «Ημ/νία Γέννησης Νέου Τέκνου» θα πρέπει να γράψετε πρώτα το έτος, μετά το μήνα και τέλος την ημέρα. Π.χ. Αν η ημ/νία γέννησης σας είναι 10 Ιανουαρίου του 1981 θα γράψετε στο πεδίο 1981-01-10.
 
β) Σε περίπτωση δίδυμης κύησης, καταγράφεται το φύλο του ενός εκ των δύο τέκνων.
 
Βήμα 3ο: Ελέγξτε τα εισερχόμενα (Inbox) μηνυματα (e-mails) στο λογαριασμό του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου που έχετε καταχωρήσει στην ιστοσελίδα μας. Σας έχει αποσταλλεί μήνυμα από “HCBB” που σας ευχαριστεί για την εγγραφή σας και σας παραπέμπει σε ένα σύνδεσμο (link) στο οποίο θα πρέπει να κάνετε click και να επαληθεύσετε τον λογαριασμό του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου.

Βήμα 4ο: Θα λάβετε εντός 24 ωρών δεύτερο e-mail από “HCBB” που θα σας ενημερώνει ότι ο λογαριασμός σας ενεργοποιήθηκε.

Βήμα 5ο: Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.hcbb.gr και πληκτρολογήστε το «Όνομα Xρήστη» και τον «Κωδικό Πρόσβασης» σας στο πεδίο «Είσοδος για Πληρωμή» για να εισέλθετε στον προσωπικό σας λογαριασμό.

Βήμα 6ο: Επιλέξτε την καρτέλα «Πληρωμή Online» στο επάνω μέρος της ιστοσελίδας.

Βήμα 7ο: Επιλέξτε αριθμό δόσεων και πατήστε το κουμπί "Πληρώστε τώρα".
 

!!! Προσοχή για να πληρώσετε με δόσεις πρέπει η κάρτα σας να συμμετέχει στο πρόγραμμα δόσεων. Αλλιώς η πληρωμή σας θα ακυρωθεί ή θα χρεωθεί ολόκληρο το ποσό της συναλλαγής.

Για να δείτε ποίες κάρτες συμμετέχουν πατήστε εδώ.


Βήμα 8ο: Επιλέξτε Πιστωτική Κάρτα που θα χρησιμοποιήσετε (Visa, MasterCard, American Express) και τον αριθμό των δόσεων (Χωρίς δόσεις, 2, 3, 4 ή 5 δόσεις), και συμπληρώστε τα στοιχεία σας. Κάντε click στο κουμπί «Πληρωμή».
 
Εμφανίζεται το ποσό πληρωμής (800 Ευρώ). Σε περίπτωση δίδυμης κύησης, το ποσό των 800 Ευρώ καλύπτει και τα δύο τέκνα
 
Βήμα 9ο: Η συναλλαγή σας ολοκληρώθηκε με επιτυχία!!!
 
Εντός 20 ημερών θα σας αποσταλλεί ταχυδρομικώς η Απόδειξη Πληρωμής, η Σύμβαση υπογεγραμμένη και η Βεβαίωση Κατάψυξης των Μεσεγχυματικών Κυττάρων στη διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει.
 
Σας ευχαριστούμε!!!

 ecomerce