ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

Αγαπητοί Γονείς,  

Στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, καθώς και τη διαφύλαξη της υγείας του προσωπικού μας, ώστε να σας παρέχουμε χωρίς διακοπή τις υπηρεσίες μας, αποφασίστηκαν τα παρακάτω:  

  1. Η παράδοση της ισοθερμικής τσάντας με το βιολογικό υλικό θα πραγματοποιείται στην είσοδο του ΙΙΒΕΑΑ και συγκεκριμένα στον χώρο όπου βρίσκεται ο φύλακας. Στον συγκεκριμένο χώρο έχει τοποθετηθεί κυτίο, όπου εκεί θα παραδίδετε την ισοθερμική τσάντα και θα αναχωρείτε!!! Για οποιαδήποτε απορία θα έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας στον τηλεφωνικό αριθμό 210-6597697 ή μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..  
  2. Σε περίπτωση παραλαβής ισοθερμικής τσάντας, το υλικό θα το παραλαμβάνετε από τον φύλακα ΜΟΝΟ αν και εφόσον έχετε επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό μας κέντρο ή έχετε συμπληρώσει τις φόρμες διαδικτυακά   Ευχαριστούμε για την κατανόηση!