fact netcord

Διαδικτυακή ενημέρωση για όλους

Η Ελληνική Τράπεζα Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος, δίνει πλέον τη δυνατότητα στις υποψήφιες δότριες όλης της Ελλάδας, να παρακολουθήσουν από το σπίτι τους, και όποια στιγμή το επιλέξουν, την ενημέρωση για τη δωρεά του Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος. Μαγνητοσκοπημένα βίντεο είναι πλέον στη διάθεσή σας, στο πρόγραμμα ασύγχρονης παρακολούθησης σεμιναρίων. Με την έναρξη του ασύγχρονου σεμιναρίου καταργείται πλέον η δυνατότητα ζωντανής παρακολούθησης της ενημέρωσης από το διαδίκτυο.

Ακολουθήστε τον σύνδεσμο για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες διαδικτυακής ενημέρωσης (e-learning).

Πληρωμή Μεσεγχυματικών-Εγγραφή Χρηστών

Από τις 20 Νοεμβρίου 2014 λειτουργεί η νέα ιστοσελίδα της Ελληνικής Τράπεζας Ομφαλοπαλουντιακού Αίματος του Ιδρυματος Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών. Παρακαλείσθε όσοι δημιουργήσατε λογαριασμό πριν από τις 20 Νοεμβρίου 2014 και δεν ολοκληρώσατε τη διαδικασία πληρωμής των Μεσεγχυματικών Κυττάρων, να επαναλάβετε τη διαδικασία εγγραφής στην καρτέλα "Δημιουργία λογαριασμού" στη νέα ιστοσελίδα. Οι πληρωμές θα μπορούν να πραγματοποιηθούν μετά τις 02-12-2014. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και μας συγχωρείτε για την ταλαιπωρία!

Βλαστοκύτταρα εναντίον κακώσεων και αρθρίτιδας

Η συνεργασία μας με τη Β’ Ορθοπαιδική Κλινική του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» και τον κ. Ιωσηφίδη στη θεραπεία των χόνδρινων βλαβών και κακώσεων, και η νεα φιλοδοξη μελέτη στην αντιμετώπιση της οστεοαρθρίτιδας...(Διαβάστε περισσότερα στον "Αγγελιοφόρο", 01-08-2014)

Ωράριο Τράπεζας

Δευτέρα έως Παρασκευή
9:00 - 15:00

Ενημέρωση Κοινού

Τηλεφωνική ενημέρωση & Online