Διαλέξεις

 

Από την έναρξη της λειτουργίας της μέχρι σήμερα η Ελληνική Τράπεζα Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος συμμετέχει ενεργά στο διάλογο γύρω από τη μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων και τις κυτταρικές θεραπείες. Οι επιστήμονές μας έχουν έχουν ενεργή παρουσία σε Διεθνή και Πανελλήνια Συνέδρια που απευθύνονται τόσο σε επιστήμονες των κλαδων υγείας, όσο και στο ευρύ κοινό. Ακολουθώντας τους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να παρακολουθήσετε επιλεγμένες ομιλίες.

 

Το Μέλλον των Τραπεζών Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος (ΟΠΑ)_7η Διάλεξη Γ' Κύκλου Διαλέξεων 2017-2018 (Αικ. Σταυροπολυλου Γκιοκα, 22/05/2018)

Το ομφαλοπλακουντιακό Αίμα: Τρέχουσες και Μελλοντικές Εφαρμογές - Αικ. Σταυροπούλου-Γκιόκα (Διάλογοι Ελλήνων Νευροεπιστημόνων για την Ανοσογενετική της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας, Ίδρυμα Ευγενίδου, 01/12/2013).

Μύθος και Πραγματικότητα για τα Βλαστοκύτταρα (Διάλογοι Ελλήνων Νευροεπιστημόνων για την Ανοσογενετική της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας, Ίδρυμα Ευγενίδου, 01/12/2013).

Tράπεζες Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος: Η Νέα Εποχή-Αικ. Σταυροπούλου-Γκιόκα (8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ανοσολογίας 2010, Αθήνα).

Ομφαλοπλακουντιακό Αίμα και Ομφάλιος Λώρος: H άλλη Κυτταρική τους Διάσταση-Θ. Χατζησταματίου (8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ανοσολογίας 2010, Αθήνα).

Η 3D Διάσταση των Μεσεγχυματικών-Ε. Μιχαλόπουλος (8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ανοσολογίας 2010, Αθήνα).