Οδηγίες Προσέλευσης στο ΙΙΒΕΑΑ

Πώς θα έρθετε στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών;

Από τη Λεωφόρο Μεσογείων: Στρίψτε, ακριβώς απέναντι από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στη Λεωφόρο Κύπρου και στα πρώτα φανάρια που θα συναντήσετε στρίψτε δεξιά στην οδό Ιωνίας. Αμέσως μετά τα σχολεία κάνετε δεξιά και πάλι στο πρώτο δρόμο δεξιά. Ακολουθώντας αυτό το δρόμο (Σωρανού του Εφεσίου) καταλήγετε στην είσοδο του ιδρύματος.

Από την Περιφερειακή Υμηττού (Αττική Οδός): Βγαίνετε στην έξοδο Παπάγου (Υ2) και μπαίνετε στην οδό Αναστάσεως με κατεύθυνση Παπάγου. Στα δεύτερα φανάρια κάνετε αριστερά στην οδό Παπάγου και στην πρώτη διχάλα που κάνει ο δρόμος κάνετε αριστερά στην οδό Ιωνίας. Στο φανάρι που θα συναντήσετε συνεχίστε ευθεία και αμέσως μετά τα σχολεία κάνετε δεξιά και πάλι στο πρώτο δρόμο δεξιά. Ακολουθώντας αυτό το δρόμο (Σωρανού του Εφεσίου) καταλήγετε στην είσοδο του ιδρύματος.

Από Καρέα - Λεωφόρο Κανελλοπούλου (Κατεχάκη): Στρίβετε στα φανάρια του Παπάγου όπου μπαίνετε στην οδό Πίνδου την οποία ακολουθείτε μέχρι τέλους (υποχρεωτική πορεία δεξιά ή αριστερά). Εκεί στρίβετε αριστερά στην οδό Αργυροκάστρου. Στο φανάρι που θα συναντήσετε συνεχίζετε ευθεία και αφού περάσετε ένα σχολείο στο δεξί σας χέρι, κάνετε στο πρώτον δρόμο δεξιά. Ακολουθώντας αυτό το δρόμο (Σωρανού του Εφεσίου) καταλήγετε στην είσοδο του ιδρύματος.

xartis