Φόρμα Εγγραφής για την Υποψήφια Μητέρα Δότρια

Για να παραλάβετε την Ισοθερμική Τσάντα με τον εξοπλισμό συλλογής, θα πρέπει να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και να διανύετε ήδη την 24η εβδομάδα κύησης. Προσοχή!!! Για την αποστολή του εξοπλισμού θα πρέπει να μας ενημερώσετε τουλάχιστον 20 μέρες πριν από την πιθανή ημερομηνία του τοκετού σας. Επίσης, σας ενημερώνουμε πως, από τη στιγμή ολοκλήρωσης της αίτησής σας, η παράδοση του εξοπλισμού μέσω ταχυδρομικής αποστολής μπορεί να διαρκέσει εως 7 ημέρες για περιοχές εκτός Νομού Αττικής.

Μετά την εγγραφή σας, θα σας αποσταλεί e-mail ώστε να επιβεβαιώσετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Αφού κάνετε «Σύνδεση» χρησιμοποιώντας το "username" και "password" που δηλώσατε θα πρέπει να συμπληρώσετε το «Ερωτηματολόγιο Θεματικών Ενοτήτων» όπου θα πρέπει κάνετε "τικ" σε όλες τις θεματικές ενότητες που παρακολουθήσατε στη μαγνητοσκοπημένη ενημέρωση. Στη συνέχεια θα ενεργοποιηθεί προς συμπλήρωση το «Έντυπο Έγκρισης Καταλληλότητας».

Το «Έντυπο Έγκρισης Καταλληλότητας» χωρίζεται σε διαφορετικές ενότητες και θα πρέπει να απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις που είναι απαραίτητες πριν την τελική υποβολή του.  Το τελευταίο βήμα που θα πρέπει να πραγματοποιήσετε είναι η απάντηση σε λίγες σύντομες ερωτήσεις αξιολόγησης για να μας βοηθήσετε να γίνουμε καλύτεροι.

Όταν ολοκληρώσετε όλα τα παραπάνω βήματα, το προσωπικό της Ελληνικής Τράπεζας Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος θα επικοινωνήσει τις επόμενες ημέρες μαζί σας για την επιβεβαίωση των στοιχείων σας και την τελική αποστολή του εξοπλισμού. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 2106597697 ή μέσω αποστολής e-mail στο info-hcbb@bioacademy.gr

Εγγραφή Χρήστη
Προβολή
Προβολή
Πεδία
(προαιρετικό)
(προαιρετικό)
(προαιρετικό)
(προαιρετικό)
Ακύρωση